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Title: Evaluation of the coverage and benefit incidences of food fortification in Mozambique
Other Titles: Avaliação da cobertura e das incidências dos benefícios da fortificação de alimentos em Moçambique
Authors: Growth, International Policy Centre for Inclusive
Abstract: "A recent study (IPC-IG 2019) evaluates the coverage of Mozambique's National Food Fortification Programme (NFFP), its benefit reach across vulnerable groups and its contribution to the recommended nutrient intake (RNI) of micronutrients. The NFFP is a mandatory fortification programme of wheat and maize flour with iron, and of sugar and vegetable oil with vitamin A". (...)
"Um estudo recente (IPC-IG 2019) avalia a cobertura do Programa Nacional de Fortificação de Alimentos de Moçambique (NFFP), o alcance dos seus benefícios entre grupos vulneráveis bem como a sua contribuição para o consumo de micro nutrientes recomendado (RNI). O NFFP é um programa obrigatório de fortificação de milho e trigo com ferro, e açúcar e óleo vegetal com vitamina A". (...)
metadata.dc.rights.holder: International Policy Centre for Inclusive Growth
United Nations Development Programme
metadata.dc.rights.license: O texto e dados desta publicação podem ser reproduzidos desde que as fontes sejam citadas. Reproduções com fins comerciais são proibidas.
metadata.dc.type: One Pager
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